G3 Ferrari G10006 Delizia
G3 Ferrari G10006 Delizia
Odporúčané ponuky (1)
Najlacnejšie ponuky (4)
Popis produktu
Parametre produktu
Recenzie
, zakúpené v Alza.sk
Ako z pece.
, zakúpené v MALL.SK
- Vyrába pizzu a nie keksík...
Jediná rada. Nenechajte cesto podkysnúť na podložke, lebo sa Vám na ňu prilepí. Pizzu dávajte na podložku až pred položením na kameň. Pečenie na najväčšom stupni vyžaduje podľa mňa 5 min minimum, nie 4 ako sa píše v návode. Ak si piecku kúpite, budete určite spokojný.
https://www.youtube.com/watch?v=u7Hd6ZzKgBM&list=PLCXf3KTI4Y8MZGxSnKV1JgN60Jp65My59&index=8&t=44s&ab_channel=VitoIacopelli, zakúpené v MADER
Produkt , doma mu vravíme pizzeria je fajn. Po troche skúšania pomeru teploty a času sme si viac krát pochutnali. Sme spokojní. Snáď pár poznámok - prekvapilo nás tikanie časovača, máme modernú kuchyňu , plnú techniky, no netiká v nej žiaden iný prístroj. Trochu zložitá bola cesta k návodu, ku knihe receptov ešte zložitejšia. Museli sme ich hľadať na internete, v balení boli len po taliansky.
No hlavne že pečie dobroty. Všetkým odporúčame a prajeme dobrú chuť.
Parametre produktu
Ocenenie
Popis produktu
Domáca pekáreň na pizzu s priemerom prírodného kameňa 31 cm, ktorá pochádza z krajiny, kde pôvodne tento celosvetovo obľúbený pokrm vznikol - z Talianska. Vďaka talianskemu patentu si teda môžete byť istí, že sa jedná o zariadenie, ktoré pochádza od tých najpovolanejších.
Talianskej spracovanie a pozornosť, venovaná detailom, je zrejmá už zo samotného výberu materiálov. Pec je vyrobená z kvalitného keramického šamotu, ktorý sa používa aj v klasických talianskych peciach a vďaka svojim vlastnostiam, pohlcujúcim vlhkosť, cesto na pizzu nelepí a pizza tak zostane taká, aká má správne byť - tenká a chrumkavá. Šamot takisto prispieva k udržaniu konštantnej teploty a rovnomerné distribúciu tepla.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Hodnotenia produktu
, zakúpené v Alza.sk
Ako z pece.
- ...
- ...
Pizzu z obchodu najprv rozmrazte a až potom pečte na stupni 1,5 - 2 na 7-8 minút. Nezabudnite nakladať pizzu až keď svieti kontrolka, ako je spomenuté v návode.
, zakúpené v MALL.SK
- Vyrába pizzu a nie keksík...
Jediná rada. Nenechajte cesto podkysnúť na podložke, lebo sa Vám na ňu prilepí. Pizzu dávajte na podložku až pred položením na kameň. Pečenie na najväčšom stupni vyžaduje podľa mňa 5 min minimum, nie 4 ako sa píše v návode. Ak si piecku kúpite, budete určite spokojný.
https://www.youtube.com/watch?v=u7Hd6ZzKgBM&list=PLCXf3KTI4Y8MZGxSnKV1JgN60Jp65My59&index=8&t=44s&ab_channel=VitoIacopelli, zakúpené v MADER
Produkt , doma mu vravíme pizzeria je fajn. Po troche skúšania pomeru teploty a času sme si viac krát pochutnali. Sme spokojní. Snáď pár poznámok - prekvapilo nás tikanie časovača, máme modernú kuchyňu , plnú techniky, no netiká v nej žiaden iný prístroj. Trochu zložitá bola cesta k návodu, ku knihe receptov ešte zložitejšia. Museli sme ich hľadať na internete, v balení boli len po taliansky.
No hlavne že pečie dobroty. Všetkým odporúčame a prajeme dobrú chuť., zakúpené v MALL.SK
- Už fakt netreba objednávať pizzu
Jednoducho, pečieme vynikajúce pizze za cca 5 min. Z 500g cesta urobíme 4 pizze cca 28 cm rozmer, dáme na to čo máme rád a je fakt dobrý... Sme spokojný, a hlavné je, že deti taky.
, zakúpené v MALL.SK
- pizza hotová za 3 minúty
- naozaj sa dá urobiť pizza ako z pizzérie
TOP Produkt kategórie v súťaži ProduktRoku 2018, ktorá vyhlasuje najpopulárnejšie produkty podľa preferencií spotrebiteľ...
TOP Produkt kategórie v súťaži ProduktRoku 2017, ktorá vyhlasuje najpopulárnejšie produkty podľa preferencií spotrebiteľ...
, zakúpené v BONUSKO
- Spokojnosť.Splnil očakávania.Odporučam.
- Nič
- vložím do smútku aj origopicerku
- pizza je super,lepšia ako v pizzerii,netreba preháňať s vrstvami jedla
- máme ju 4mesiace a robíme pizzu 3xtýždeň,z 88 šup na 94-to je daň dobrého jedla
- naozaj nemám
roztiahnem cesto,dám na papier na pečenie,nahodím čo chcem navrch a a j s papierom dávam piecť
nešpiním takto keramickú dosku a aj sa surová pizza dobre prenáša na papieri